Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SárgaLap Old Lady
Jedi2_v2 Tactiek 3322Juve
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 48.2
outstanding Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Olmos rent richting de bal. Olmos passt de bal in één keer door. Młot is nu in balbezit. Füle onderschept slim de pass. Füle draait met de bal, schiet en ... Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Barrassi passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Füle probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Efraimov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 1:0

9e minuut.
Füle passt de bal zonder na te denken. Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Krechel geeft een lange en hoge pass. Preziosi is nu in balbezit. van der Laan geeft een hoge lob. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Lentner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan geeft de bal voor. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Olmos speelt de bal door. Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 2:0

20e minuut.
Preziosi verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonini geeft de bal voor. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 3:0

43e minuut.
Krechel rent richting de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Krechel onderschept slim de pass. Krechel geeft een hoge lob. Preziosi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 3:1

45e minuut.
Füle is nu in balbezit. Füle geeft een lange en hoge pass. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 43%, Old Lady 57%.
SárgaLap - Old Lady 4:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Krechel de bal onder controle te krijgen. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Romero controleert de bal met de borst. Romero geeft een hoge lob. Gyurkovits kopt de bal weg. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 5:1

54e minuut.
Daar is Klještanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft de bal voor. Baranyai springt en kopt de bal. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Preziosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer geeft een hoge lob. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 6:1

60e minuut.
Romero geeft de bal voor. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efraimov. Efraimov krijgt een gele kaart. Gyurkovits is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czimmermann met een snel genomen vrije trap. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 7:1

66e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer geeft een hoge lob. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klještanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai is nu in balbezit. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 8:1

71e minuut.
Gyurkovits passt de bal in één keer door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 9:1

73e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Czimmermann speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 10:1

77e minuut.
Romero met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal in één keer door. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Baranyai rent richting de bal. Gyurkovits speelt de bal door. Czimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Czimmermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Preziosi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krechel neemt de hoekschop. Preziosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Old Lady 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 36%, Old Lady 64%.
SárgaLap - Old Lady 10:2