Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. Orgona FC
4-4-2-def Tactiek BIT4
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić is nu in balbezit. Lilić geeft de bal voor. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Czibor heeft problemen om de bal te vangen. Ohnheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor begaat een overtreding. Czibor krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Csekei onderschept slim de pass. Mezős speelt de bal door. Makovi speelt de bal door. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wyrębek kopt de bal weg. Czibor is nu in balbezit. Grozăvescu begaat een overtreding. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Masotto passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boros. Boros krijgt een gele kaart. Romaniuk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Romaniuk kan niet meer verder spelen. Senegal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 52%, Orgona FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.F.Z. - Orgona FC 0:0

53e minuut.
Mezős met een sublieme pass. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri geeft de bal voor. Wyrębek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nicolau trapt de bal weg van het doel. Mezős bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barbarossa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Masotto passt de bal in één keer door. Senegal rent richting de bal. Boros rent richting de bal. Senegal verovert de bal door een tackle van achteren. Senegal haalt uit met een fantastische trap. Deutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deutsch speelt de bal door. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Boros is nu in balbezit. Boros geeft een hoge lob. Daar is Moronta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czibor is nu in balbezit. Czibor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 35%, Orgona FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.F.Z. - Orgona FC 0:0