Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC P.F.Z.
BIT4 Tactiek 4-4-2-def
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Matheisz rent richting de bal. Matheisz passt de bal zonder na te denken. Czibor met een sublieme pass. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Czibor geeft een hoge lob. Gaweł kopt de bal weg. Lilić geeft een lange en hoge pass. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Matheisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moronta de bal onder controle te krijgen. Wyrębek is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czibor zal de hoekschop nemen. Nicolau bokst de bal weg. Matheisz springt en kopt de bal. Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mezős speelt de bal door. Czibor geeft een hoge lob. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz schiet op doel. Nicolau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - P.F.Z. 0:1

42e minuut.
Matheisz speelt de bal door. Makovi speelt de bal door. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri geeft de bal voor. Wyrębek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 59%, P.F.Z. 41%.
Orgona FC - P.F.Z. 0:1

47e minuut.
Matheisz kopt de bal weg. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu maakt een afschuwelijke overtreding. Grozăvescu krijgt een gele kaart. Wyrębek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Santapaola met de inworp. García Edo rent richting de bal. Makovi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Edo raakt geblesseerd tijdens het duel. Romaniuk komt bij de bal en schiet. Deutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is García Edo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Deutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orgona FC - P.F.Z. 1:1

59e minuut.
Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. García Edo kopt de bal weg. Csekei probeert de bal aan de voet te houden. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czibor met de inworp. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek onderschept slim de pass. Wyrębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 44%, P.F.Z. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orgona FC - P.F.Z. 1:1