Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Super Team Arsenal FC Doszi
RJ Tactiek enbékettű
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
49.3 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Dekov passt de bal zonder na te denken. Zerdo heeft problemen om de bal te vangen. Zerdo passt de bal met de wreef. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Altınapa trapt de bal weg. Gaidoş kopt de bal weg. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rosta is nu in balbezit. Csóka is nu in balbezit. Damari is nu in balbezit. Csóka verovert de bal door een tackle van achteren. Csóka schiet op doel. Czerembor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosta is nu in balbezit. Domnişoru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitelki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Czerembor bokst de bal weg. Paal! Vitelki is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Arsenal FC Doszi 1:0

21e minuut.
Zerdo geeft een lange en hoge pass. Vogel is nu in balbezit. Quirque probeert de bal met de borst te controleren. Vogel rent richting de bal. Vogel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Quirque speelt de bal door. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş met een sublieme pass. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Vitelki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitelki passt de bal zonder na te denken. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Arsenal FC Doszi 2:0

35e minuut.
Zerdo heeft problemen om de bal te vangen. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti is nu in balbezit. Kuti schiet op doel. Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 55%, Arsenal FC Doszi 45%.
Wonderful Super Team - Arsenal FC Doszi 2:0

49e minuut.
Gellér geeft een lange en hoge pass. Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti onderschept slim de pass. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Altınapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vogel is nu in balbezit. Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dekov. Rioboo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rioboo kan niet meer verder spelen. Winkler komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Politi probeert naar een medespeler te passen. Savov is nu in balbezit. Savov speelt de bal door. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel draait met de bal, schiet en ... Altınapa bokst de bal weg.

62e minuut.
Dekov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zerdo de bal. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti rent richting de bal. Kuti schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Vitelki is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Csóka is nu in balbezit. Csóka draait met de bal, schiet en ... Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Arsenal FC Doszi 3:0

69e minuut.
Dekov geeft de bal voor. Zerdo kopt de bal weg. Zerdo rent richting de bal. Zerdo geeft een lange en hoge pass. Vogel springt en kopt de bal. Altınapa bokst de bal weg.

72e minuut.
Kuti is nu in balbezit. Gárdonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass. Rosta rent richting de bal. Rosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Damari onderschept slim de pass. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellér maakt een afschuwelijke overtreding. Vitelki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Gárdonyi geeft een hoge lob. Damari is nu in balbezit. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki schiet op doel. Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 56%, Arsenal FC Doszi 44%.
Wonderful Super Team - Arsenal FC Doszi 3:0