Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. SENIOR TC
4-4-2-def Tactiek balázs9
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros met een sublieme pass. Mezős speelt de bal door. Ayúcar geeft een lange en hoge pass. Chorabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Deutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Boros passt de bal zonder na te denken. Makovi rent richting de bal. Makovi passt de bal zonder na te denken. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek draait met de bal, schiet en ... Krukowiecki bokst de bal weg.

32e minuut.
Vaca Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca Díez geeft een hoge lob. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Deutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - SENIOR TC 0:1

36e minuut.
Ayúcar heeft problemen om de bal te vangen. Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez passt de bal zonder na te denken. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal met de wreef. Wyrębek heeft problemen om de bal te vangen. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 50%, SENIOR TC 50%.
P.F.Z. - SENIOR TC 0:1

51e minuut.
Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi passt de bal zonder na te denken. Łachowski kan de bal niet met de borst controleren. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

54e minuut.
Makovi heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama rent richting de bal. Makovi begaat een overtreding. Guadarrama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guadarrama kan niet meer verder spelen. Bakalyan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Łachowski speelt de bal door. Bagaméri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayúcar. Ayúcar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ayúcar kopt de bal weg. Vaca Díez is nu in balbezit. Vaca Díez passt de bal zonder na te denken. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Makovi rent richting de bal. Makovi passt de bal met de wreef. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Bagaméri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaméri speelt de bal door. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel. Krukowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bakalyan kopt de bal weg. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Wyrębek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez begaat een overtreding. Bagaméri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wyrębek krijgt zijn hoofd ertegen. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Makovi rent richting de bal. Makovi speelt de bal door. Mezős met een sublieme pass. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel. Krukowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Chorabik draait met de bal, schiet en ... Deutsch met een sublieme pass. Łachowski kopt de bal weg. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Deutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - SENIOR TC 0:2

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Deutsch niet meer kan verder spelen. Sárkány komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Marzocco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daroch komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Makovi met een sublieme pass. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan passt de bal in één keer door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakalyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chorabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Sárkány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 44%, SENIOR TC 56%.
P.F.Z. - SENIOR TC 0:2