Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENIOR TC P.F.Z.
balázs9 Tactiek 4-4-2-def
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Adams speelt de bal door. Klungelig pakt Schönhöft de bal. Wyrębek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schönhöft wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Boros is nu in balbezit. Boros geeft een hoge lob. Matheisz kopt de bal weg. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krukowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - P.F.Z. 0:1

8e minuut.
Łachowski is nu in balbezit. Łachowski met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENIOR TC - P.F.Z. 1:1

17e minuut.
Krukowiecki speelt de bal door. Bagaméri kopt de bal weg. Wyrębek probeert de bal met de borst te controleren. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matheisz kopt de bal weg. Wyrębek rent richting de bal. Marzocco begaat een overtreding. Wyrębek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Heisserer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagaméri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyrębek maakt een snoekduik en kopt de bal. Krukowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Supka kan de bal niet met de borst controleren. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez geeft de bal voor. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - P.F.Z. 2:1

40e minuut.
Matheisz met een sublieme pass. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena onderschept slim de pass. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz schiet op doel. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENIOR TC - P.F.Z. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 46%, P.F.Z. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SENIOR TC - P.F.Z. 2:2

51e minuut.
Makovi met een sublieme pass. Inworp. Guadarrama met een snelle inworp. Łachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ayúcar met een sublieme pass. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Csekei rent richting de bal. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - P.F.Z. 3:2

69e minuut.
Daar is Heisserer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheisz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heisserer. Matheisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Boros wilt de vrije trap nemen. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENIOR TC - P.F.Z. 3:3

73e minuut.
Boros passt de bal in één keer door. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor speelt de bal door. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Supka met een sublieme pass. Daar is Bagaméri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaméri probeert naar een medespeler te passen. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Heisserer neemt vlug de vrije trap. Kazinczy kopt de bal weg. Vaca Díez met een sublieme pass. Daar is Schönhöft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 50%, P.F.Z. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SENIOR TC - P.F.Z. 3:3