Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilok FC Wonderful Super Team
8.1 Tactiek RJ
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Gaidoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csóka is nu in balbezit. Csóka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Való de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Való probeert naar een medespeler te passen. Gaidoş is nu in balbezit. Filep onderschept slim de pass. Filep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De Moerlooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csóka is nu in balbezit. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Vitelki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rioboo geeft de bal voor. Klungelig pakt Szinetár de bal. Rosta rent richting de bal. Rosta haalt uit met een fantastische trap. Balatoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilok FC - Wonderful Super Team 0:1

29e minuut.
Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass. Csóka kopt de bal weg. Vitelki heeft problemen om de bal te vangen. Vitelki schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Klungelig pakt Talapa de bal. Csóka rent richting de bal. Talapa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csóka raakt geblesseerd tijdens het duel. Györe komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lakatos geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Moerlooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csóka rent richting de bal. Csóka draait met de bal, schiet en ... Balatoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 64%, Wonderful Super Team 36%.
Gyilok FC - Wonderful Super Team 0:1

80e minuut.
Csóka rent richting de bal. Györe rent richting de bal. Csóka speelt de bal door. Vitelki heeft problemen om de bal te vangen. Vitelki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 56%, Wonderful Super Team 44%.
Gyilok FC - Wonderful Super Team 0:1