Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Super Team Gyilok FC
RJ Tactiek 8.1
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Sabancı maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınapa bokst de bal weg.

12e minuut.
Balatoni speelt de bal door. Gaidoş kopt de bal weg. Való heeft problemen om de bal te vangen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Altınapa speelt de bal door. De Moerlooze kopt de bal weg. Györe bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka is nu in balbezit. Csóka geeft een lange en hoge pass. Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lakatos geeft een lange en hoge pass. Rioboo geeft de bal voor. Rosta kopt de bal weg. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Moerlooze is nu in balbezit. Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch passt de bal in één keer door. Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Gyilok FC 0:1

28e minuut.
Csóka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosta de bal. Sabancı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabancı krijgt een gele kaart. Rosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Györe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lehota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gárdonyi met een sublieme pass. Csóka rent richting de bal. Csóka passt de bal met de wreef. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Filep speelt de bal door. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch passt de bal met de wreef. Sabancı is nu in balbezit. Sabancı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altınapa bokst de bal weg.

44e minuut.
Szöllősi kopt de bal weg. Gaidoş kan de bal niet met de borst controleren. Filep is nu in balbezit. Sabancı rent richting de bal. Sabancı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 49%, Gyilok FC 51%.
Wonderful Super Team - Gyilok FC 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Györe de bal. Gaidoş speelt de bal door. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. Balatoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonderful Super Team - Gyilok FC 1:1

53e minuut.
Szöllősi passt de bal met de wreef. Linner rent richting de bal. Linner passt de bal zonder na te denken. Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gaidoş met een sublieme pass. Daar is Vitelki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csóka rent richting de bal. Csóka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vitelki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Gyilok FC 2:1

76e minuut.
Rosta passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze passt de bal in één keer door. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Való rent richting de bal. Való geeft de bal voor. Szeluga is nu in balbezit. Sabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Sabancı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 43%, Gyilok FC 57%.
Wonderful Super Team - Gyilok FC 2:1