Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák Arsenal FC Doszi
áll Tactiek enbékettű
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 60.4
redelijk Schieten goed
matig Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gellér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savov probeert naar een medespeler te passen. Dekov probeert naar een medespeler te passen. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zerdo geeft de bal voor. Veronica kopt de bal weg. Daar is Nurmivaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Savov kopt de bal weg. Dekov is nu in balbezit. Dekov passt de bal met de wreef. Kuti heeft problemen om de bal te vangen. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Politi rent richting de bal. Politi probeert naar een medespeler te passen. Zerdo met een sublieme pass. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Damari passt de bal in één keer door. Politi rent richting de bal. Politi passt de bal zonder na te denken. Kuti is nu in balbezit. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 77%, Arsenal FC Doszi 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duppon Fiókák - Arsenal FC Doszi 0:0

46e minuut.
Vogel probeert naar een medespeler te passen. Kuti heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çakıl. Çakıl krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Dekov met een snelle inworp. Savov rent richting de bal. Savov probeert naar een medespeler te passen. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel schiet op doel. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Domnişoru speelt de bal door. Daar is Kuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuti passt de bal met de wreef. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Zerdo met een sublieme pass. Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov speelt de bal door. Vogel is nu in balbezit. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savov rent richting de bal. Savov geeft een lange en hoge pass. Milić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Nurmivaara de bal. Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti onderschept slim de pass. Kuti draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Arsenal FC Doszi 0:1

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolonics met een harde bal richting middenveld. Çakıl kopt de bal weg. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Savov rent richting de bal. Savov geeft de bal voor. Vogel kopt de bal weg. Kuti rent richting de bal. Kuti passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 77%, Arsenal FC Doszi 23%.
Duppon Fiókák - Arsenal FC Doszi 0:1