Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi Duppon Fiókák
enbékettű Tactiek áll
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten goed
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Milić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zerdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuti rent richting de bal. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Balcıoğlu de bal. Balcıoğlu passt de bal in één keer door. Chindea rent richting de bal. Chindea passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Chmieliński speelt de bal door. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl draait met de bal, schiet en ... Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dekov passt de bal zonder na te denken. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Milić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vogel neemt zijn aanloop. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Zerdo met een sublieme pass. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti passt de bal met de wreef. Daar is Vogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 1:0

26e minuut.
Vogel is nu in balbezit. Brokowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vogel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vogel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 2:0

28e minuut.
Vogel springt en kopt de bal. Duci kopt de bal weg. Milić probeert de bal aan de voet te houden. Kuti is nu in balbezit. Kuti schiet op doel. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dekov is nu in balbezit. Dekov speelt de bal door. Duci rent richting de bal. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Politi onderschept slim de pass. Politi speelt de bal door. Zerdo met een sublieme pass. Vogel rent richting de bal. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zerdo rent richting de bal. Zerdo geeft de bal voor. Duci probeert de bal aan de voet te houden. Vogel rent richting de bal. Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gellér passt de bal zonder na te denken. Savov probeert naar een medespeler te passen. Dekov met een sublieme pass. Vogel rent richting de bal. Vogel draait met de bal, schiet en ... Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 29%, Duppon Fiókák 71%.
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 2:0

49e minuut.
Nurmivaara verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmivaara probeert naar een medespeler te passen. Brokowski controleert de bal met de borst. Dekov onderschept slim de pass. Dekov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dekov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vogel de bal. Brokowski is nu in balbezit. Vogel onderschept slim de pass. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Savov geeft een hoge lob. Malkhazyan met een sublieme pass. Vogel probeert de bal aan de voet te houden. Dekov rent richting de bal. Dekov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Çakıl draait met de bal, schiet en ... Czerembor speelt de bal door. Politi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chindea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dekov geeft de bal voor. Daar is Malkhazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 3:0

81e minuut.
Dekov passt de bal met de wreef. Malkhazyan heeft problemen om de bal te vangen. Vogel rent richting de bal. Vogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 4:0

90e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti is nu in balbezit. Kuti schiet op doel. Milić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 25%, Duppon Fiókák 75%.
Arsenal FC Doszi - Duppon Fiókák 4:0