Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENIOR TC Orgona FC
balázs9 Tactiek BIT4
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 53.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Żegocki speelt de bal door. Masotto is nu in balbezit. Masotto passt de bal met de wreef. Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Istoc heeft problemen om de bal te vangen. Chorabik met een sublieme pass. Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. Nicolau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Vaca Díez geeft de bal voor. Schönhöft rent richting de bal. Bertrand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertrand krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ohnheiser is nu in balbezit. Ohnheiser geeft een hoge lob. Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa geeft een hoge lob. Żegocki springt en kopt de bal. Krukowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Chorabik probeert de bal aan de voet te houden. Grozăvescu is nu in balbezit. Chorabik onderschept slim de pass. Chorabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Orgona FC 1:0

13e minuut.
Krukowiecki met een harde bal richting middenveld. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan passt de bal in één keer door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel. Nicolau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sundać geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarossa met een snelle inworp. Masotto rent richting de bal. Masotto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Łachowski geeft de bal voor. Moronta probeert de bal met de borst te controleren. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. Nicolau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Orgona FC 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakalyan met de inworp. Ohnheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik schiet op doel. Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 52%, Orgona FC 48%.
SENIOR TC - Orgona FC 2:0

54e minuut.
Barbarossa passt de bal zonder na te denken. Masotto is nu in balbezit. Sundać maakt een afschuwelijke overtreding. Masotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żegocki komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sundać is nu in balbezit. Sundać geeft de bal voor. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Orgona FC 3:0

60e minuut.
Schönhöft met een sublieme pass. Chorabik is nu in balbezit. Istoc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Istoc krijgt een gele kaart. Chorabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chorabik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Vaca Díez is nu in balbezit. Vaca Díez passt de bal met de wreef. Bertrand is nu in balbezit. Schönhöft onderschept slim de pass. Schönhöft schiet op doel. Nicolau bokst de bal weg. Klungelig pakt Chorabik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Orgona FC 4:0

66e minuut.
Grozăvescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hristodorescu komt het veld opgelopen. Łachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chorabik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chorabik kopt de bal weg. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan speelt de bal door. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lilić probeert naar een medespeler te passen. Żegocki rent richting de bal. Daroch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żegocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Żegocki neemt de penalty, wat een uithaal! Krukowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ayúcar geeft de bal voor. Hristodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. Nicolau probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bertrand onderschept slim de pass. Bertrand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daroch de bal. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 40%, Orgona FC 60%.
SENIOR TC - Orgona FC 4:0