Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC SENIOR TC
BIT4 Tactiek balázs9
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łachowski geeft de bal voor. Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - SENIOR TC 0:1

11e minuut.
Schönhöft passt de bal zonder na te denken. Vaca Díez is nu in balbezit. Santapaola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santapaola krijgt een gele kaart. Vaca Díez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaca Díez met een snel genomen vrije trap. Chorabik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Guadarrama is nu in balbezit. Lilić onderschept slim de pass. Lilić probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oltenescu geeft een hoge lob. Łachowski geeft de bal voor. Santapaola rent richting de bal. Santapaola geeft een hoge lob. Oltenescu kopt de bal weg. Krukowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeballos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Zeballos geeft de bal voor. Schönhöft maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez speelt de bal door. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 48%, SENIOR TC 52%.
Orgona FC - SENIOR TC 0:1

57e minuut.
Bertrand kopt de bal weg. Zeballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić verovert de bal door een tackle van achteren. Lilić geeft de bal voor. Romaniuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zeballos passt de bal met de wreef. Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez met een sublieme pass. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vaca Díez geeft een hoge lob. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guadarrama zal de hoekschop nemen. Schönhöft krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Santapaola passt de bal in één keer door. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vaca Díez passt de bal in één keer door. Grozăvescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorabik. Chorabik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 48%, SENIOR TC 52%.
Orgona FC - SENIOR TC 0:1