Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niino P.F.Z.
try 5 szög Tactiek 4-4-2-def
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Supka geeft een hoge lob. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Goljanin rent richting de bal. Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Makovi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gárdián met een sublieme pass. Klungelig pakt Charton de bal. Mezős begaat een overtreding. Mezős krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goljanin speelt de bal door. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - P.F.Z. 0:1

31e minuut.
Czibor verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor geeft een hoge lob. Makovi kopt de bal weg. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Laár verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdián bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek onderschept slim de pass. Makovi rent richting de bal. Makovi schiet op doel. Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Supka onderschept slim de pass. Supka speelt de bal door. Kazinczy met een sublieme pass. Szczęch heeft problemen om de bal te vangen. Szczęch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Deutsch trapt de bal weg van het doel. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri geeft een lange en hoge pass. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - P.F.Z. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 50%, P.F.Z. 50%.
El Niino - P.F.Z. 0:2

54e minuut.
Czibor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Wyrębek geeft een lange en hoge pass. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makovi onderschept slim de pass. Palásthy bokst de bal weg. Makovi is nu in balbezit. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - P.F.Z. 0:3

66e minuut.
Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal zonder na te denken. Charton is nu in balbezit. Charton draait met de bal, schiet en ... Deutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazinczy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bagaméri de bal onder controle te krijgen. Goljanin speelt de bal door. Mattos is nu in balbezit. Mattos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gárdián is nu in balbezit. Gárdián speelt de bal door. Jooris is nu in balbezit. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek geeft een lange en hoge pass. Palásthy bokst de bal weg.

81e minuut.
Supka onderschept slim de pass. Supka geeft een lange en hoge pass. Goljanin met een sublieme pass. Szakáll rent richting de bal. Szakáll geeft een lange en hoge pass. Deutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czibor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boros speelt de bal door. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Boros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagaméri de bal. Bagaméri met een sublieme pass. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 51%, P.F.Z. 49%.
El Niino - P.F.Z. 0:3