Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi Gyilok FC
enbékettű Tactiek 8.1
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Filep heeft problemen om de bal te vangen. Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Domnişoru zijn tegenspeler op de grond. Domnişoru krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dekov speelt de bal door. Zerdo rent richting de bal. Zerdo met een sublieme pass. Kuti rent richting de bal. Kuti draait met de bal, schiet en ... Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sabancı kopt de bal weg. Talapa rent richting de bal. Talapa passt de bal zonder na te denken. Daar is Savov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Karaibrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sabancı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaibrahimoğlu. Karaibrahimoğlu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Savov passt de bal zonder na te denken. Politi probeert naar een medespeler te passen. Zerdo met een sublieme pass. Való onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Balatoni met een harde bal richting middenveld. Damari heeft problemen om de bal te vangen. Sabancı is nu in balbezit. Sabancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Gyilok FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 26%, Gyilok FC 74%.
Arsenal FC Doszi - Gyilok FC 0:1

63e minuut.
Való verovert de bal door een tackle van achteren. Zerdo rent richting de bal. Zerdo passt de bal in één keer door. Kuti is nu in balbezit. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Buitenspel voor Kuti. Goede buitenspelval van de verdediging. Való neemt vlug de vrije trap. Sabancı kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Czerembor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 30%, Gyilok FC 70%.
Arsenal FC Doszi - Gyilok FC 0:1