Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niino Wonderful Super Team
try 5 szög Tactiek RJ
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


8e minuut.
Mattos passt de bal met de wreef. Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Laár heeft problemen om de bal te vangen. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bisaku met een sublieme pass. Klungelig pakt Doente de bal. De Moerlooze is nu in balbezit. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Altınapa bokst de bal weg.

29e minuut.
Szakáll raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skriba komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta kan de bal niet met de borst controleren. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Skriba met een sublieme pass. Szczęch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szeluga. Szeluga krijgt een gele kaart. Szczęch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goljanin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczęch rent richting de bal. Szczęch schiet op doel. Altınapa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 46%, Wonderful Super Team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Niino - Wonderful Super Team 0:0

67e minuut.
Gárdián speelt de bal door. Bisaku probeert de bal met de borst te controleren. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Doente rent richting de bal. Doente schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gárdián met een sublieme pass. Bisaku heeft problemen om de bal te vangen. Bisaku geeft de bal voor. Skriba rent richting de bal. Skriba schiet op doel. Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szczęch kopt de bal weg. Skriba is nu in balbezit. Skriba passt de bal in één keer door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Vad komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jooris is nu in balbezit. Jooris passt de bal in één keer door. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. Altınapa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Jooris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jooris verovert de bal door een tackle van achteren. Jooris geeft een lange en hoge pass. Szczęch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 38%, Wonderful Super Team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Niino - Wonderful Super Team 0:0