Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi SENIOR TC
enbékettű Tactiek balázs9
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 58.5
redelijk Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Karaibrahimoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakalyan met de inworp. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:1

9e minuut.
Gellér geeft een hoge lob. Zerdo is nu in balbezit. Zerdo passt de bal in één keer door. Vogel is nu in balbezit. Vogel haalt uit met een fantastische trap. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damari maakt een afschuwelijke overtreding. Damari krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Domnişoru speelt de bal door. Zerdo rent richting de bal. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti heeft problemen om de bal te vangen. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Politi speelt de bal door. Klungelig pakt Zerdo de bal. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti is nu in balbezit. Kuti geeft de bal voor. Krukowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zerdo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vogel de bal. Heisserer onderschept slim de pass. Kuti is nu in balbezit. Kuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Buitenspel voor Vogel. Goede buitenspelval van de verdediging. Veleno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:2

42e minuut.
Savov geeft een lange en hoge pass. Sundać bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel maakt een afschuwelijke overtreding. Vogel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 33%, SENIOR TC 67%.
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:2

58e minuut.
Karaibrahimoğlu geeft een lange en hoge pass. Sapela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaca Díez de bal. Vaca Díez geeft de bal voor. Chorabik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ayúcar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velciu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gellér probeert de bal met de borst te controleren. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gellér. Gellér krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Chorabik geeft een lange en hoge pass. Savov is nu in balbezit. Savov passt de bal zonder na te denken. Dekov rent richting de bal. Dekov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bakalyan heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski speelt de bal door. Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:3

89e minuut.
Krukowiecki met een sublieme pass. Vaca Díez kopt de bal weg. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 40%, SENIOR TC 60%.
Arsenal FC Doszi - SENIOR TC 0:4