Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENIOR TC Arsenal FC Doszi
balázs9 Tactiek enbékettű
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
61.6 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten good
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Dekov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarena. Camarena krijgt een gele kaart. Dekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dekov wilt de vrije trap nemen. Paal!

17e minuut.
Krukowiecki trapt de bal weg van het doel. Vaca Díez kopt de bal weg. Domnişoru rent richting de bal. Chorabik verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 1:0

19e minuut.
Vogel passt de bal in één keer door. Kuti rent richting de bal. Ayúcar begaat een overtreding. Ayúcar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zerdo met een sublieme pass. Kuti rent richting de bal. Ayúcar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ayúcar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vogel neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 1:1

29e minuut.
Zerdo met een sublieme pass. Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov passt de bal in één keer door. Vogel rent richting de bal. Vogel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Politi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zerdo de bal. Zerdo passt de bal met de wreef. Dekov geeft de bal voor. Vogel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krukowiecki met een harde bal richting middenveld. Damari is nu in balbezit. Guadarrama onderschept slim de pass. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Czerembor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 2:1

39e minuut.
Dekov kopt de bal weg. Zerdo rent richting de bal. Zerdo probeert naar een medespeler te passen. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ... Krukowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gellér raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suski komt het veld opgelopen. Karaibrahimoğlu rent richting de bal. Schönhöft onderschept slim de pass. Damari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damari krijgt een gele kaart. Schönhöft is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorabik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Czerembor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Łachowski geeft een hoge lob. Chorabik rent richting de bal. Damari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Chorabik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chorabik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Czerembor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schönhöft kan de bal niet met de borst controleren. Schönhöft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 60%, Arsenal FC Doszi 40%.
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 3:1

55e minuut.
Dekov onderschept slim de pass. Łachowski geeft de bal voor. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik schiet op doel. Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 4:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel. Czerembor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sundać geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Politi met de inworp. Zerdo speelt de bal door. Politi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 4:2

69e minuut.
Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Dekov is nu in balbezit. Dekov geeft de bal voor. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel haalt uit met een fantastische trap. Krukowiecki bokst de bal weg. Sundać rent richting de bal. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti schiet op doel. Krukowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuti heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Karaibrahimoğlu speelt de bal door. Daar is Savov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savov geeft de bal voor. Vogel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 4:3

73e minuut.
Sundać speelt de bal door. Schönhöft rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savov. Savov krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Vaca Díez speelt de bal door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 5:3

77e minuut.
Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez met een sublieme pass. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik schiet op doel. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 6:3

82e minuut.
Dekov passt de bal zonder na te denken. Zerdo is nu in balbezit. Zerdo speelt de bal door. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ... Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Schönhöft onderschept slim de pass. Czerembor speelt de bal door. Sundać kopt de bal weg. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 62%, Arsenal FC Doszi 38%.
SENIOR TC - Arsenal FC Doszi 7:3