Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilok FC Orgona FC
8.1 Tactiek BIT4
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.4 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Lilić is nu in balbezit. Żegocki rent richting de bal. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Santapaola kopt de bal weg. Tuhý geeft een lange en hoge pass. Talapa probeert de bal met de borst te controleren. Ohnheiser rent richting de bal. Ohnheiser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Való geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santapaola met de inworp. Żegocki is nu in balbezit. Żegocki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vasas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuhý geeft een hoge lob. Żegocki kopt de bal weg. Lilić is nu in balbezit. Lilić draait met de bal, schiet en ... Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 56%, Orgona FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - Orgona FC 0:0

53e minuut.
Lehota probeert naar een medespeler te passen. Krakker is nu in balbezit. Santapaola begaat een overtreding. Santapaola krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bertrand speelt de bal door. Krakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakker passt de bal zonder na te denken. Sabancı rent richting de bal. Sabancı haalt uit met een fantastische trap. Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Santapaola rent richting de bal. Filep onderschept slim de pass. Filep speelt de bal door. Sabancı is nu in balbezit. Sabancı draait met de bal, schiet en ... Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 59%, Orgona FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - Orgona FC 0:0