Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák P.F.Z.
áll Tactiek 4-4-2-def
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten excellent
average Passen very good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Boros probeert naar een medespeler te passen. Czibor is nu in balbezit. Czibor met een sublieme pass. Makovi rent richting de bal. Makovi haalt uit met een fantastische trap. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Inworp. Bagaméri met de inworp. Makovi met een sublieme pass. Mezős is nu in balbezit. Mezős speelt de bal door. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Czibor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokowski. Czibor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezős zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nurmivaara de bal. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nurmivaara is nu in balbezit. Boros onderschept slim de pass. Boros passt de bal in één keer door. Makovi is nu in balbezit. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Mezős de bal. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu speelt de bal door. Çakıl rent richting de bal. Çakıl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mezős met een sublieme pass. Czibor rent richting de bal. Czibor probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski passt de bal in één keer door. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Makovi is nu in balbezit. Wyrębek heeft problemen om de bal te vangen. Milić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyrębek raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyrębek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - P.F.Z. 0:1

30e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros passt de bal met de wreef. Brokowski rent richting de bal. Wyrębek onderschept slim de pass. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brokowski rent richting de bal. Wyrębek onderschept slim de pass. Wyrębek geeft de bal voor. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri met een sublieme pass. Czibor met een sublieme pass. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 69%, P.F.Z. 31%.
Duppon Fiókák - P.F.Z. 0:1

50e minuut.
Brokowski onderschept slim de pass. Czibor onderschept slim de pass. Czibor probeert naar een medespeler te passen. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mezős probeert naar een medespeler te passen. Czibor is nu in balbezit. Czibor speelt de bal door. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek speelt de bal door. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - P.F.Z. 0:2

64e minuut.
Mezős passt de bal zonder na te denken. Brokowski is nu in balbezit. Czibor verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor geeft een lange en hoge pass. Makovi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matkó komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kazinczy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balcıoğlu. Kazinczy raakt geblesseerd tijdens het duel. Boros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wyrębek kopt de bal weg. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - P.F.Z. 0:3

70e minuut.
Çakıl passt de bal in één keer door. Brokowski rent richting de bal. Wyrębek rent richting de bal. Makovi is nu in balbezit. Makovi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makovi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyrębek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Mezős passt de bal in één keer door. Wyrębek is nu in balbezit. Brokowski begaat een overtreding. Brokowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Malkhazyan geeft een hoge lob. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Chindea geeft een hoge lob. Balcıoğlu kopt de bal weg. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Duci kan de bal niet met de borst controleren. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek passt de bal zonder na te denken. Makovi rent richting de bal. Makovi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Bagaméri kopt de bal weg. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek passt de bal met de wreef. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor geeft een lange en hoge pass. Kolonics bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 71%, P.F.Z. 29%.
Duppon Fiókák - P.F.Z. 0:3