Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. Duppon Fiókák
4-4-2-def Tactiek áll
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Boros passt de bal in één keer door. Czibor probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek schiet op doel. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Chindea geeft een lange en hoge pass. Czibor kopt de bal weg. Fenyő is nu in balbezit. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Duppon Fiókák 1:0

14e minuut.
Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Czibor probeert naar een medespeler te passen. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nurmivaara met een sublieme pass. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor geeft de bal voor. Fenyő krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Milić de bal onder controle te krijgen. Kolonics bokst de bal weg.

18e minuut.
Czibor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nurmivaara rent richting de bal. Fenyő verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyő haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Balcıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Daar is Milić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jäkl neemt de hoekschop. Wyrębek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Duppon Fiókák 2:0

34e minuut.
Boros met een sublieme pass. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal zonder na te denken. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Supka kopt de bal weg. Fenyő rent richting de bal. Nurmivaara is nu in balbezit. Fenyő onderschept slim de pass. Fenyő haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek passt de bal met de wreef. Fenyő rent richting de bal. Fenyő haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Fenyő passt de bal met de wreef. Mezős probeert naar een medespeler te passen. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel. Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Duppon Fiókák 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 28%, Duppon Fiókák 72%.
P.F.Z. - Duppon Fiókák 3:0

46e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Boros is nu in balbezit. Boros geeft een lange en hoge pass. Wyrębek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Boros passt de bal met de wreef. Czibor is nu in balbezit. Czibor met een sublieme pass. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek draait met de bal, schiet en ... Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Supka geeft een lange en hoge pass. Czibor heeft problemen om de bal te vangen. Czibor passt de bal zonder na te denken. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäkl met een sublieme pass. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bagaméri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Czibor met een sublieme pass. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek passt de bal met de wreef. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő schiet op doel. Kolonics bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csősz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Supka speelt de bal door. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Boros met een sublieme pass. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bagaméri speelt de bal door. Jäkl is nu in balbezit. Jäkl speelt de bal door. Klungelig pakt Wyrębek de bal. Wyrębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chmieliński passt de bal in één keer door. Chindea is nu in balbezit. Jäkl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jäkl krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros met een sublieme pass. Czibor met een sublieme pass. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő haalt uit met een fantastische trap. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Malkhazyan met een sublieme pass. Veronica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 27%, Duppon Fiókák 73%.
P.F.Z. - Duppon Fiókák 3:0