Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi El Niino
enbékettű Tactiek try 5 szög
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 60
adequate Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Szeremet rent richting de bal. Szeremet met een sublieme pass. Szczęch rent richting de bal. Szczęch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:1

11e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Bisaku rent richting de bal. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:2

14e minuut.
Pérez speelt de bal door. Bisaku rent richting de bal. Bisaku passt de bal met de wreef. Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:3

19e minuut.
Szeremet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ballai komt het veld opgelopen. Goljanin passt de bal zonder na te denken. Bisaku rent richting de bal. Gellér begaat een overtreding. Gellér krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov passt de bal zonder na te denken. Dekov speelt de bal door. Kuti heeft problemen om de bal te vangen. Kuti schiet op doel. Palásthy bokst de bal weg.

28e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Ballai is nu in balbezit. Ballai passt de bal in één keer door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Damari is nu in balbezit. Damari geeft een lange en hoge pass. Gárdián geeft een hoge lob. Bisaku rent richting de bal. Bisaku passt de bal zonder na te denken. Czerembor bokst de bal weg.

44e minuut.
Pasieka neemt vlug de vrije trap. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai rent richting de bal. Ballai haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 44%, El Niino 56%.
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:4

47e minuut.
Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov passt de bal in één keer door. Dekov probeert de bal aan de voet te houden. Kuti is nu in balbezit. Kuti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaku passt de bal zonder na te denken. Damari bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Savov speelt de bal door. Klungelig pakt Zerdo de bal. Zerdo passt de bal zonder na te denken. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov passt de bal in één keer door. Daar is Gellér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gellér geeft de bal voor. Vogel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szczęch passt de bal met de wreef. Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:5

82e minuut.
Palásthy trapt de bal weg. Politi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zerdo de bal. Zerdo geeft de bal voor. Vogel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 44%, El Niino 56%.
Arsenal FC Doszi - El Niino 0:5