Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. Gyilok FC
4-4-2-def Tactiek 8.1
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Talapa probeert de bal met de borst te controleren. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz passt de bal in één keer door. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakker onderschept slim de pass. Matheisz rent richting de bal. Matheisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Vasas is nu in balbezit. Vasas probeert naar een medespeler te passen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch geeft de bal voor. Sabancı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wyrębek speelt de bal door. Matheisz rent richting de bal. Lehota bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vasas passt de bal in één keer door. Filep speelt de bal door. Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabancı draait met de bal, schiet en ... Deutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Gyilok FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 42%, Gyilok FC 58%.
P.F.Z. - Gyilok FC 0:1

47e minuut.
Lehota rent richting de bal. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Való legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matheisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyrębek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Filep de bal. Makovi rent richting de bal. Makovi met een sublieme pass. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz schiet op doel. Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagaméri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Czibor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Való de bal. Matheisz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.F.Z. - Gyilok FC 1:1

70e minuut.
Kazinczy kopt de bal weg. Bagaméri heeft problemen om de bal te vangen. Bagaméri geeft de bal voor. Matheisz controleert de bal met de borst. Matheisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Boros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lehota de bal. Makovi met een sublieme pass. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lakatos passt de bal met de wreef. Makovi geeft een hoge lob. Wyrębek kopt de bal weg. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Matheisz onderschept slim de pass. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz is nu in balbezit. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 33%, Gyilok FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.F.Z. - Gyilok FC 1:1