Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilok FC P.F.Z.
8.1 Tactiek 4-4-2-def
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Vasas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasas passt de bal in één keer door. Sabancı rent richting de bal. Filep rent richting de bal. Filep haalt uit met een fantastische trap. Deutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Wyrębek de bal. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehota onderschept slim de pass. Wyrębek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 51%, P.F.Z. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - P.F.Z. 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Való de bal. Wyrębek rent richting de bal. Való tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Való krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár passt de bal zonder na te denken. Krakker met een sublieme pass. Sabancı is nu in balbezit. Sabancı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Csekei met een sublieme pass. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal in één keer door. Daar is Wyrębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Bárány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Boros geeft de bal voor. Matheisz kopt de bal weg. Szinetár heeft problemen om de bal te vangen. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek schiet op doel. Bárány bokst de bal weg.

82e minuut.
Szinetár rent richting de bal. Szinetár passt de bal zonder na te denken. Bagaméri met een sublieme pass. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krakker speelt de bal door. Mezős is nu in balbezit. Mezős passt de bal zonder na te denken. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Bárány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 69%, P.F.Z. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - P.F.Z. 0:0