Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Duppon Fiókák
BIT4 Tactiek áll
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 49.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Gaweł geeft een lange en hoge pass. García Edo is nu in balbezit. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bertrand geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chindea met een snelle inworp. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić geeft een lange en hoge pass. Daar is Malkhazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Duppon Fiókák 1:0

26e minuut.
Żegocki kopt de bal weg. García Edo rent richting de bal. Nurmivaara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Edo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. García Edo kan niet meer verder spelen. Romaniuk komt het veld opgelopen. Żegocki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Duppon Fiókák 2:0

28e minuut.
Santapaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmivaara verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmivaara passt de bal zonder na te denken. Chmieliński rent richting de bal. Balcıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gaweł speelt de bal door. Żegocki rent richting de bal. Żegocki passt de bal zonder na te denken. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żegocki met een sublieme pass. Lilić rent richting de bal. Lilić passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tuhý met een snelle inworp. Santapaola met een sublieme pass. Veronica speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicolau trapt de bal weg van het doel. Romaniuk kopt de bal weg. Żegocki rent richting de bal. Żegocki schiet op doel. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 37%, Duppon Fiókák 63%.
Orgona FC - Duppon Fiókák 2:0

48e minuut.
Gaweł probeert naar een medespeler te passen. Lilić rent richting de bal. Lilić met een sublieme pass. Żegocki rent richting de bal. Żegocki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Żegocki de bal. Malkhazyan is nu in balbezit. Żegocki onderschept slim de pass. Żegocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duci is nu in balbezit. Duci geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Balcıoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Tuhý neemt vlug de vrije trap. Milić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Chmieliński probeert naar een medespeler te passen. Santapaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Santapaola passt de bal in één keer door. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Santapaola kopt de bal weg. Lilić rent richting de bal. Lilić geeft een hoge lob. Żegocki is nu in balbezit. Żegocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Duppon Fiókák 3:0

85e minuut.
Santapaola kopt de bal weg. Lilić is nu in balbezit. Lilić geeft de bal voor. Żegocki is nu in balbezit. Żegocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Duppon Fiókák 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 33%, Duppon Fiókák 67%.
Orgona FC - Duppon Fiókák 4:0