Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák Orgona FC
áll Tactiek BIT4
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten formidable
average Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz speelt de bal door. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu geeft de bal voor. Çakıl springt en kopt de bal. Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Romaniuk passt de bal in één keer door. García Edo is nu in balbezit. Milić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milić krijgt een gele kaart. García Edo raakt geblesseerd tijdens het duel. Oltenescu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:1

22e minuut.
Duci geeft een hoge lob. Santapaola is nu in balbezit. Węglarz speelt de bal door. Klungelig pakt Romaniuk de bal. Romaniuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk schiet op doel. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:2

30e minuut.
Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
García Edo passt de bal in één keer door. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk passt de bal met de wreef. García Edo is nu in balbezit. García Edo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Romaniuk kopt de bal weg. Daar is García Edo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Edo passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kolonics trapt de bal weg van het doel. Santapaola kopt de bal weg. Lilić speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu passt de bal in één keer door. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 66%, Orgona FC 34%.
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:2

47e minuut.
Lilić met een sublieme pass. Duci rent richting de bal. García Edo onderschept slim de pass. García Edo haalt uit met een fantastische trap. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

48e minuut.
Romaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malkhazyan is nu in balbezit. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:3

50e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski geeft de bal voor. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu geeft de bal voor. Oltenescu kopt de bal weg. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kolonics bokst de bal weg.

67e minuut.
Daar is Santapaola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz met een sublieme pass. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Węglarz probeert naar een medespeler te passen. García Edo is nu in balbezit. Malkhazyan is nu in balbezit. García Edo verovert de bal door een tackle van achteren. García Edo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kolonics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:4

77e minuut.
Lilić probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokowski. Brokowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gaweł kopt de bal weg. Lilić rent richting de bal. Lilić probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand geeft de bal voor. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Oltenescu kopt de bal weg. Kolonics bokst de bal weg.

82e minuut.
Nurmivaara probeert de bal met de borst te controleren. Duci rent richting de bal. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:5

90e minuut.
Gaweł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. García Edo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 73%, Orgona FC 27%.
Duppon Fiókák - Orgona FC 0:6