Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Wonderful Super Team
BIT4 Tactiek RJ
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 1
8 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
De Moerlooze probeert naar een medespeler te passen. Rosta is nu in balbezit. Bertrand rent richting de bal. Rosta onderschept slim de pass. Rosta haalt uit met een fantastische trap. Nicolau bokst de bal weg.

5e minuut.
García Edo is nu in balbezit. Lilić is nu in balbezit. Lilić passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Santapaola heeft problemen om de bal te vangen. Santapaola geeft een hoge lob. García Edo rent richting de bal. García Edo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Wonderful Super Team 1:0

16e minuut.
Inworp. Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilić geeft een lange en hoge pass. García Edo springt en kopt de bal. Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Wonderful Super Team 2:0

40e minuut.
Györe geeft een hoge lob. Grozăvescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Santapaola de bal. Santapaola geeft de bal voor. García Edo kopt de bal weg. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Edo rent richting de bal. De Moerlooze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Moerlooze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 40%, Wonderful Super Team 60%.
Orgona FC - Wonderful Super Team 2:0

48e minuut.
Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żegocki is nu in balbezit. Quirque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żegocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Oltenescu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Quirque is nu in balbezit. Lilić onderschept slim de pass. Lilić passt de bal zonder na te denken. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki draait met de bal, schiet en ... Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Györe speelt de bal door. Csóka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moronta. Moronta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lilić passt de bal zonder na te denken. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Quirque geeft een lange en hoge pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Altınapa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Grozăvescu geeft de bal voor. Winkler kan de bal niet met de borst controleren. Oltenescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oltenescu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kabát kopt de bal weg. Rosta rent richting de bal. Santapaola maakt een afschuwelijke overtreding. Santapaola krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaweł. Kabát roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kabát kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 35%, Wonderful Super Team 65%.
Orgona FC - Wonderful Super Team 2:0