Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilok FC El Niino
8.1 Tactiek try 5 szög
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 59.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lakatos geeft een hoge lob. Goljanin kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szakáll passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 66%, El Niino 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - El Niino 0:0

53e minuut.
Mattos met een sublieme pass. Szczęch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lehota. Szczęch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goljanin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Deutsch geeft een lange en hoge pass. Sabancı is nu in balbezit. Pasieka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabancı raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilok FC - El Niino 1:0

59e minuut.
Filep kopt de bal weg. Sabancı heeft problemen om de bal te vangen. Jooris is nu in balbezit. Sabancı onderschept slim de pass. Sabancı draait met de bal, schiet en ... Palásthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Szakáll met een snelle inworp. Jooris is nu in balbezit. Jooris geeft de bal voor. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyilok FC - El Niino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 55%, El Niino 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyilok FC - El Niino 1:1