Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák SENIOR TC
áll Tactiek balázs9
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 61.9
goed Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez passt de bal in één keer door. Sapela probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:1

3e minuut.
Sapela speelt de bal door. Nurmivaara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea geeft een lange en hoge pass. Çakıl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Balcıoğlu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sapela ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sapela naar de kleedkamers voor een vroege douche. Balcıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Balcıoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Krukowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Łachowski speelt de bal door. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft probeert naar een medespeler te passen. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:2

13e minuut.
Ayúcar passt de bal in één keer door. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez speelt de bal door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Nurmivaara speelt de bal door. Chmieliński rent richting de bal. Ayúcar begaat een overtreding. Ayúcar krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Łachowski kopt de bal weg. Vaca Díez geeft de bal voor. Schönhöft heeft problemen om de bal te vangen. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:3

21e minuut.
Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez met een sublieme pass. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Malkhazyan kopt de bal weg. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brokowski passt de bal zonder na te denken. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski met een sublieme pass. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vaca Díez met een sublieme pass. Schönhöft is nu in balbezit. Duci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft onderschept slim de pass. Schönhöft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:4

35e minuut.
Veronica speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayúcar met een snelle inworp. Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca Díez geeft de bal voor. Schönhöft maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vaca Díez passt de bal in één keer door. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Chmieliński kopt de bal weg. Balcıoğlu is nu in balbezit. Çakıl rent richting de bal. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. Heisserer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 59%, SENIOR TC 41%.
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:4

47e minuut.
Inworp. Ayúcar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Nurmivaara verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmivaara probeert naar een medespeler te passen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:5

50e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Çakıl speelt de bal door. Chindea met een sublieme pass. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Krukowiecki bokst de bal weg.

52e minuut.
Duci is nu in balbezit. Schönhöft is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vaca Díez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chorabik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Łachowski speelt de bal door. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft passt de bal in één keer door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:6

67e minuut.
Vaca Díez geeft een hoge lob. Daar is Milić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel. Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:7

78e minuut.
Chorabik rent richting de bal. Chorabik probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:8

80e minuut.
Vaca Díez heeft problemen om de bal te vangen. Vaca Díez speelt de bal door. Milić rent richting de bal. Schönhöft onderschept slim de pass. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ayúcar passt de bal zonder na te denken. Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Malkhazyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Schönhöft kopt de bal weg. Vaca Díez is nu in balbezit. Vaca Díez passt de bal in één keer door. Chorabik rent richting de bal. Chorabik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krukowiecki trapt de bal weg. Vaca Díez kopt de bal weg. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik schiet op doel. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 64%, SENIOR TC 36%.
Duppon Fiókák - SENIOR TC 0:8