Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SENIOR TC Duppon Fiókák
balázs9 Tactiek áll
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 50.4
uitmuntend Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Sapela passt de bal zonder na te denken. Schönhöft rent richting de bal. Duci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schönhöft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schönhöft neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 1:0

2e minuut.
Sapela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena speelt de bal door. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Vaca Díez probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft passt de bal zonder na te denken. Daar is Sapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vaca Díez speelt de bal door. Daar is Schönhöft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama speelt de bal door. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela passt de bal in één keer door. Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft onderschept slim de pass. Schönhöft schiet op doel. Kolonics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Schönhöft de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokowski. Schönhöft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 3:0

10e minuut.
Guadarrama probeert naar een medespeler te passen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft speelt de bal door. Klungelig pakt Sapela de bal. Sapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 4:0

11e minuut.
Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu rent richting de bal. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łachowski met een sublieme pass. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela is nu in balbezit. Sapela schiet op doel. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 5:0

19e minuut.
Łachowski met de inworp. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama passt de bal met de wreef. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 6:0

20e minuut.
Balcıoğlu rent richting de bal. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela passt de bal zonder na te denken. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krukowiecki trapt de bal weg. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama speelt de bal door. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft schiet op doel. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vaca Díez is nu in balbezit. Veronica rent richting de bal. Vaca Díez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vaca Díez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vaca Díez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Duci speelt de bal door. Inworp. Guadarrama met de inworp. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Duci geeft een hoge lob. Inworp. Guadarrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schönhöft bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Ayúcar is nu in balbezit. Ayúcar met een sublieme pass. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Milić de bal. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 7:0

38e minuut.
Ayúcar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duci de bal. Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft draait met de bal, schiet en ... Milić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolonics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Balcıoğlu is nu in balbezit. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Krukowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Schönhöft rent richting de bal. Schönhöft passt de bal met de wreef. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 37%, Duppon Fiókák 63%.
SENIOR TC - Duppon Fiókák 8:0

52e minuut.
Ayúcar met de inworp. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachowski passt de bal met de wreef. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Guadarrama de bal. Guadarrama passt de bal in één keer door. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 9:0

60e minuut.
Daar is Balcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayúcar is nu in balbezit. Ayúcar met een sublieme pass. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Guadarrama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Veronica geeft een hoge lob. Chmieliński rent richting de bal. Ayúcar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayúcar krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ayúcar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmieliński met een snelle inworp. Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ayúcar verovert de bal door een tackle van achteren. Ayúcar speelt de bal door. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 10:0

66e minuut.
Ayúcar rent richting de bal. Ayúcar speelt de bal door. Veronica speelt de bal door. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapela met een snelle inworp. Guadarrama rent richting de bal. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Chindea geeft de bal voor. Çakıl rent richting de bal. Çakıl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Duppon Fiókák 10:1

83e minuut.
Łachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayúcar met een sublieme pass. Schönhöft heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brokowski geeft een hoge lob. Sundać bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński begaat een overtreding. Chmieliński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 38%, Duppon Fiókák 62%.
SENIOR TC - Duppon Fiókák 10:1