Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.F.Z. Wonderful Super Team
4-4-2-def Tactiek RJ
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 50.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Csóka passt de bal in één keer door. Vitelki rent richting de bal. Vitelki passt de bal zonder na te denken. Rosta rent richting de bal. Rosta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Makovi rent richting de bal. Makovi geeft een hoge lob. Wyrębek kopt de bal weg. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Mezős de bal onder controle te krijgen. Boros met een sublieme pass. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Wonderful Super Team 1:0

15e minuut.
Matheisz passt de bal zonder na te denken. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyrębek krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Makovi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz passt de bal in één keer door. Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Wonderful Super Team 2:0

23e minuut.
Gárdonyi geeft de bal voor. Inworp. Makovi met een snelle inworp. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matheisz passt de bal in één keer door. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi passt de bal in één keer door. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 44%, Wonderful Super Team 56%.
P.F.Z. - Wonderful Super Team 2:0

60e minuut.
Supka geeft de bal voor. Quirque kopt de bal weg. Czibor speelt de bal door. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek draait met de bal, schiet en ... Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rioboo de bal. Matheisz rent richting de bal. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Wonderful Super Team 3:0

69e minuut.
Gaidoş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal in één keer door. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kazinczy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Moerlooze met een snelle inworp. Csóka is nu in balbezit. Csóka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 42%, Wonderful Super Team 58%.
P.F.Z. - Wonderful Super Team 3:0