Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Arsenal FC Doszi
BIT4 Tactiek enbékettű
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
56.5 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten adequate
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


15e minuut.
Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea passt de bal zonder na te denken. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Arsenal FC Doszi 1:0

34e minuut.
Karaibrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru is nu in balbezit. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Czerembor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 50%, Arsenal FC Doszi 50%.
Orgona FC - Arsenal FC Doszi 1:0

55e minuut.
Zerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdo passt de bal met de wreef. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Nicolau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Santapaola speelt de bal door. Tuhý is nu in balbezit. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Santapaola rent richting de bal. Savov onderschept slim de pass. Savov geeft de bal voor. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zerdo rent richting de bal. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti haalt uit met een fantastische trap. Nicolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 67%, Arsenal FC Doszi 33%.
Orgona FC - Arsenal FC Doszi 1:0