Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi Orgona FC
enbékettű Tactiek BIT4
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Lilić is nu in balbezit. Żegocki is nu in balbezit. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. Czerembor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zerdo met een sublieme pass. Kuti is nu in balbezit. Moronta rent richting de bal. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti draait met de bal, schiet en ... Nicolau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta geeft de bal voor. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... Czerembor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gaweł onderschept slim de pass. Gaweł speelt de bal door. Lilić rent richting de bal. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Orgona FC 0:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Politi met de inworp. Zerdo geeft de bal voor. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaweł passt de bal in één keer door. Santapaola is nu in balbezit. Santapaola passt de bal zonder na te denken. Lilić rent richting de bal. Lilić schiet op doel. Czerembor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lilić geeft een hoge lob. Gellér probeert naar een medespeler te passen. Zerdo rent richting de bal. Zerdo geeft de bal voor. Vogel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grozăvescu kopt de bal weg. Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov met een sublieme pass. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel draait met de bal, schiet en ... Nicolau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 46%, Orgona FC 54%.
Arsenal FC Doszi - Orgona FC 0:1

69e minuut.
Politi onderschept slim de pass. Politi passt de bal in één keer door. Grozăvescu speelt de bal door. Gaweł rent richting de bal. Politi geeft een lange en hoge pass. Nicolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zerdo rent richting de bal. Zerdo passt de bal met de wreef. Santapaola is nu in balbezit. Kuti onderschept slim de pass. Kuti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Gaweł geeft de bal voor. Damari controleert de bal met de borst. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 36%, Orgona FC 64%.
Arsenal FC Doszi - Orgona FC 0:1