Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilok FC SENIOR TC
8.1 Tactiek balázs9
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 61.7
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Łachowski passt de bal in één keer door. Sundać geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krakker de bal onder controle te krijgen. Chorabik rent richting de bal. Chorabik schiet op doel. Bárány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Krakker geeft een hoge lob. Inworp. Guadarrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schönhöft is nu in balbezit. Schönhöft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilok FC - SENIOR TC 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Vaca Díez de bal. Vaca Díez met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Bárány werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Marzocco geeft een lange en hoge pass. Schönhöft heeft problemen om de bal te vangen. Lehota rent richting de bal. Schönhöft verovert de bal door een tackle van achteren. Schönhöft haalt uit met een fantastische trap. Bárány bokst de bal weg. Lakatos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ayúcar speelt de bal door. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez passt de bal in één keer door. Chorabik is nu in balbezit. Chorabik draait met de bal, schiet en ... Bárány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 64%, SENIOR TC 36%.
Gyilok FC - SENIOR TC 0:1

66e minuut.
Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama passt de bal met de wreef. Lehota bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Deutsch geeft een hoge lob. Krukowiecki speelt de bal door. Krakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönhöft verovert de bal door een tackle van achteren. Schönhöft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ayúcar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chorabik de bal. Lakatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lakatos krijgt een gele kaart. Chorabik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chorabik kan niet meer verder spelen. Velciu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Linner kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft de bal voor. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vaca Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca Díez speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Bárány bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilok FC 67%, SENIOR TC 33%.
Gyilok FC - SENIOR TC 0:1