Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niino Duppon Fiókák
try 5 szög Tactiek áll
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 49.6
formidable Schieten good
very good Passen average
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Bisaku met een sublieme pass. Goljanin probeert naar een medespeler te passen. Szczęch rent richting de bal. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Pasieka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chindea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcıoğlu geeft een hoge lob. Palásthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Balcıoğlu rent richting de bal. Balcıoğlu passt de bal in één keer door. Chindea is nu in balbezit. Chindea geeft een hoge lob. Çakıl springt en kopt de bal. Palásthy bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll speelt de bal door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Crabeels de bal. Bisaku rent richting de bal. Bisaku probeert naar een medespeler te passen. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch schiet op doel. Kolonics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Duppon Fiókák 1:0

33e minuut.
Laár passt de bal zonder na te denken. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku met een sublieme pass. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Kolonics bokst de bal weg.

34e minuut.
Mattos rent richting de bal. Mattos passt de bal in één keer door. Bisaku met een sublieme pass. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka passt de bal in één keer door. Szakáll met een sublieme pass. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crabeels schiet op doel. Duci heeft problemen om de bal te vangen. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Duppon Fiókák 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 42%, Duppon Fiókák 58%.
El Niino - Duppon Fiókák 2:0

51e minuut.
Goljanin onderschept slim de pass. Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski met een sublieme pass. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kovacsics met een sublieme pass. Szczęch rent richting de bal. Duci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczęch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczęch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczęch rent richting de bal. Szczęch schiet op doel. Kolonics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Duppon Fiókák 3:0

60e minuut.
Laár onderschept slim de pass. Laár passt de bal zonder na te denken. Bisaku speelt de bal door. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nurmivaara probeert de bal met de borst te controleren. Goljanin probeert naar een medespeler te passen. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Szczęch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Duppon Fiókák 4:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkhazyan met een harde bal richting middenveld. Goljanin kopt de bal weg. Crabeels rent richting de bal. Crabeels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Bisaku speelt de bal door. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Brokowski heeft problemen om de bal te vangen. Goljanin met een sublieme pass. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku geeft een lange en hoge pass. Szczęch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niino - Duppon Fiókák 5:0

75e minuut.
Jooris kopt de bal weg. Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcıoğlu is nu in balbezit. Balcıoğlu schiet op doel. Palásthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bisaku met een snelle inworp. Mattos rent richting de bal. Mattos passt de bal in één keer door. Szczęch rent richting de bal. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niino 33%, Duppon Fiókák 67%.
El Niino - Duppon Fiókák 5:0