Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duppon Fiókák El Niino
áll Tactiek try 5 szög
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 60.6
goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Szczęch onderschept slim de pass. Szczęch passt de bal met de wreef. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels haalt uit met een fantastische trap. Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - El Niino 0:1

8e minuut.
Çakıl speelt de bal door. Chindea is nu in balbezit. Chindea met een sublieme pass. Daar is Balcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szakáll passt de bal zonder na te denken. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels haalt uit met een fantastische trap. Kolonics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - El Niino 0:2

13e minuut.
Duci is nu in balbezit. Duci geeft de bal voor. Çakıl rent richting de bal. Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmieliński kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bisaku rent richting de bal. Bisaku probeert naar een medespeler te passen. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels draait met de bal, schiet en ... Malkhazyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Veronica heeft problemen om de bal te vangen. Crabeels geeft de bal voor. Duci probeert de bal aan de voet te houden. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Duci bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch passt de bal zonder na te denken. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - El Niino 0:3

35e minuut.
Bisaku rent richting de bal. Bisaku passt de bal in één keer door. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft een lange en hoge pass. Crabeels krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chindea met een sublieme pass. Mattos met een sublieme pass. Bisaku speelt de bal door. Crabeels rent richting de bal. Crabeels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 68%, El Niino 32%.
Duppon Fiókák - El Niino 0:3

46e minuut.
Szabó komt het veld opgelopen. Skriba komt het veld opgelopen. Szeremet komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Goljanin speelt de bal door. Daar is Skriba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skriba probeert naar een medespeler te passen. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Szeremet rent richting de bal. Szeremet passt de bal in één keer door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Kolonics probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milić kan de bal niet met de borst controleren. Kolonics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Szakáll passt de bal in één keer door. Skriba rent richting de bal. Nurmivaara maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nurmivaara moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nurmivaara schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Skriba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skriba kan niet meer verder spelen.

62e minuut.
Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll speelt de bal door. Goljanin probeert naar een medespeler te passen. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Kolonics bokst de bal weg. Milić rent richting de bal. Milić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakáll met de inworp. Jooris met een sublieme pass. Kolonics bokst de bal weg. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duppon Fiókák - El Niino 0:4

69e minuut.
Mattos speelt de bal door. Goljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goljanin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczęch de bal. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Kolonics bokst de bal weg.

78e minuut.
Duci rent richting de bal. Duci geeft een hoge lob. Mattos met een sublieme pass. Szczęch heeft problemen om de bal te vangen. Szczęch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duppon Fiókák 77%, El Niino 23%.
Duppon Fiókák - El Niino 0:4