Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultras Téglás
New Tactiek ujtakk
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 50
solide Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft de bal voor. Masnica rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Tsamopoulos bokst de bal weg.

6e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Erdős onderschept slim de pass. Masnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős onderschept slim de pass. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Csapó rent richting de bal. Csapó geeft de bal voor. Barreto is nu in balbezit. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős draait met de bal, schiet en ... Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Soto kopt de bal weg. Masnica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guntara. Guntara krijgt een gele kaart. Masnica raakt geblesseerd tijdens het duel. Masnica met een snel genomen vrije trap. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tamelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyetvai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galarza geeft een lange en hoge pass. Trung Long springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - Téglás 0:1

30e minuut.
Guntara verovert de bal door een tackle van achteren. Guntara geeft een lange en hoge pass. Daar is Tamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trung Long verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Long passt de bal zonder na te denken. Erdős is nu in balbezit. Erdős haalt uit met een fantastische trap. Štrbík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Galarza met de inworp. Gyetvai speelt de bal door. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barreto de bal onder controle te krijgen. Benito bokst de bal weg.

45e minuut.
Guntara speelt de bal door. Galarza is nu in balbezit. Galarza geeft een hoge lob. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős draait met de bal, schiet en ... Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 59%, Téglás 41%.
Juve Ultras - Téglás 0:1

47e minuut.
Plop probeert naar een medespeler te passen. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai speelt de bal door. Trung Long rent richting de bal. Trung Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. Csapó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve Ultras - Téglás 1:1

57e minuut.
Antoci probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medalik. Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antoci komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Masnica krijgt zijn hoofd ertegen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultras - Téglás 2:1

78e minuut.
Gyetvai geeft een hoge lob. Erdős heeft problemen om de bal te vangen. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve Ultras - Téglás 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultras 54%, Téglás 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve Ultras - Téglás 2:2