Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás AS.Victoria-NZ
ujtakk Tactiek 4132
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Conoci passt de bal zonder na te denken. Beiramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiramar passt de bal zonder na te denken. Galli rent richting de bal. Galli haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos bokst de bal weg.

8e minuut.
Uluses probeert naar een medespeler te passen. Conoci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyetvai. Gyetvai krijgt een gele kaart. Conoci raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Jimenez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarino speelt de bal door. Erdős is nu in balbezit. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long draait met de bal, schiet en ... Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Galli passt de bal zonder na te denken. Guntara is nu in balbezit. Guntara speelt de bal door. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Duhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses onderschept slim de pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Kołtoń rent richting de bal. Kołtoń geeft de bal voor. Policht kopt de bal weg. Klungelig pakt Medalik de bal. Tsamopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Guntara rent richting de bal. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht speelt de bal door. Galli is nu in balbezit. Galli haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - AS.Victoria-NZ 0:1

41e minuut.
Pérez Jimenez met een sublieme pass. Plop rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Laszczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 53%, AS.Victoria-NZ 47%.
Téglás - AS.Victoria-NZ 0:1

57e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń onderschept slim de pass. Kołtoń met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Kołtoń de bal. Plop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołtoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Spadaro met een snel genomen vrije trap. Galli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Guarino is nu in balbezit. Conoci onderschept slim de pass. Conoci passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Guarino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Conoci met een snelle inworp. Galli is nu in balbezit. Galli haalt uit met een fantastische trap. Tsamopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kołtoń passt de bal met de wreef. Galli is nu in balbezit. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli onderschept slim de pass. Galli draait met de bal, schiet en ... Tsamopoulos bokst de bal weg.

74e minuut.
Gyetvai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Conoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galli is nu in balbezit. Galli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Conoci is nu in balbezit. Conoci geeft een lange en hoge pass. Kołtoń kopt de bal weg. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Policht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 59%, AS.Victoria-NZ 41%.
Téglás - AS.Victoria-NZ 0:1