Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc AS.Victoria-NZ
Próba! Tactiek 523nz22
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 61.4
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Joggler rent richting de bal. Conoci rent richting de bal. Conoci geeft een lange en hoge pass. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel. Saturnino bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joggler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gumier geeft de bal voor. Klimek springt en kopt de bal. Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht passt de bal met de wreef. Galli is nu in balbezit. Galli draait met de bal, schiet en ... Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 0:1

26e minuut.
Jeremiás controleert de bal met de borst. Jeremiás met een sublieme pass. Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Głódź kopt de bal weg. Gumier rent richting de bal. Met opzet legt Spadaro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Spadaro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spadaro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Uluses controleert de bal met de borst. Pigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 0:2

35e minuut.
Inworp. Joggler met een snelle inworp. Gumier geeft de bal voor. Klimek maakt een snoekduik en kopt de bal. Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 1:2

37e minuut.
Kołtoń met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamojda. Zamojda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Conoci verovert de bal door een tackle van achteren. Conoci met een sublieme pass. Kołtoń speelt de bal door. Galli is nu in balbezit. Krajnc onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 38%, AS.Victoria-NZ 62%.
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 1:3

47e minuut.
Dobó probeert naar een medespeler te passen. Klimek rent richting de bal. Klimek passt de bal zonder na te denken. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc speelt de bal door. Havio onderschept slim de pass. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Joggler neemt de hoekschop. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Havio ... Strafschop! Klimek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ban neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 2:3

53e minuut.
Klimek is nu in balbezit. Havio onderschept slim de pass. Havio geeft een hoge lob. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. Saturnino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 2:4

62e minuut.
Conoci passt de bal met de wreef. Galli rent richting de bal. Uluses rent richting de bal. Uluses haalt uit met een fantastische trap. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Policht is nu in balbezit. Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń met een sublieme pass. Galli rent richting de bal. Galli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 2:5

65e minuut.
Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Sing begaat een overtreding. Klimek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beiramar heeft problemen om de bal te vangen. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ... Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 3:5

75e minuut.
Klungelig pakt Chun Sing de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dobó passt de bal zonder na te denken. Kołtoń geeft de bal voor. Galli is nu in balbezit. Galli haalt uit met een fantastische trap. Saturnino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 41%, AS.Victoria-NZ 59%.
Sásdi Angyalkák Fc - AS.Victoria-NZ 3:6