Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Juve Ultras
42112 Tactiek New
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Štrbík onderschept slim de pass. Štrbík geeft de bal voor. Gómez met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gherghel speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi rent richting de bal. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een hoge lob. Tamelli heeft problemen om de bal te vangen. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Masnica passt de bal met de wreef. Antoci rent richting de bal. Antoci passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masnica probeert naar een medespeler te passen. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 51%, Juve Ultras 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AJAX Budapest - Juve Ultras 0:0

59e minuut.
Nyilas onderschept slim de pass. Nyilas geeft een hoge lob. Daar is Škoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Antoci geeft een lange en hoge pass. Kodolányi kan de bal niet met de borst controleren. Nyilas speelt de bal door. Golda bereikt de bal nog maar net als eerste. Golda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Juve Ultras 1:0

81e minuut.
Škoda met de inworp. Masnica heeft problemen om de bal te vangen. Masnica geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 53%, Juve Ultras 47%.
AJAX Budapest - Juve Ultras 1:0