Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC Harcosok
MDF Tactiek csel
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Mile de bal. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki schiet op doel. Buttinelli bokst de bal weg.

5e minuut.
López Segura probeert naar een medespeler te passen. Pazura speelt de bal door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan geeft een lange en hoge pass. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagoly heeft problemen om de bal te vangen. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szőke met een snelle inworp. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi passt de bal in één keer door. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Harcosok 1:0

12e minuut.
Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh met een sublieme pass. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli bokst de bal weg.

15e minuut.
Gábos speelt de bal door. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bagoly speelt de bal door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek passt de bal in één keer door. Juurakko rent richting de bal. Juurakko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pazura met een snelle inworp. López Segura probeert naar een medespeler te passen. Pazura geeft de bal voor. Csopaki krijgt zijn hoofd ertegen. Buttinelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőke rent richting de bal. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moldovan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohácsi. Moldovan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldovan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stillage FC - Harcosok 1:1

25e minuut.
Grabarek passt de bal in één keer door. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos passt de bal met de wreef. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Young bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Inworp. Pazura met de inworp. López Segura is nu in balbezit. López Segura geeft een hoge lob. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szőke rent richting de bal. Văn Minh onderschept slim de pass. Văn Minh met een sublieme pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu speelt de bal door. Marazzo geeft een lange en hoge pass. Csopaki probeert de bal aan de voet te houden. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 63%, Harcosok 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stillage FC - Harcosok 1:1

51e minuut.
Juurakko passt de bal in één keer door. Mile rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Segura. Mile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mile komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Moldovan de bal. Grofcsik is nu in balbezit. Mohácsi rent richting de bal. Csopaki onderschept slim de pass. Csopaki schiet op doel. Buttinelli bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Văn Minh de bal. Văn Minh passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Harcosok 1:2

66e minuut.
López Segura is nu in balbezit. López Segura passt de bal in één keer door. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grofcsik de bal onder controle te krijgen. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marazzo geeft een hoge lob. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura begaat een overtreding. Pazura krijgt een gele kaart.

70e minuut.
López Segura passt de bal in één keer door. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh geeft de bal voor. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Harcosok 1:3

73e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Buttinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Harcosok 1:4

76e minuut.
Kuti onderschept slim de pass. López Segura onderschept slim de pass. López Segura passt de bal in één keer door. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 58%, Harcosok 42%.
Stillage FC - Harcosok 1:4