Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok FPFC Újtér
4231N Tactiek 2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 64
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Esparraguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan is nu in balbezit. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niedrig. Bocanegra raakt geblesseerd tijdens het duel. Chikoya met een snel genomen vrije trap. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Demkó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 45%, FPFC Újtér 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullámfarkasok - FPFC Újtér 0:0

48e minuut.
Esparraguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Elofsson begaat een overtreding. Esparraguera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schlatter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kolstø geeft een lange en hoge pass. Samba Ba probeert de bal aan de voet te houden. Arias is nu in balbezit. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chikoya geeft een hoge lob. Bocanegra kopt de bal weg. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević onderschept slim de pass. Vidosavljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt begaat een overtreding. Vidosavljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Elofsson geeft een lange en hoge pass. Sidibe kopt de bal weg. Bocanegra met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidosavljević de bal. Vidosavljević schiet op doel. Demkó bokst de bal weg.

80e minuut.
Koliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schlatter de bal. Wadenbrandt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wadenbrandt krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Utasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaino de bal. Chikoya begaat een overtreding. Chikoya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 54%, FPFC Újtér 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullámfarkasok - FPFC Újtér 0:0