Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Platina SC
mi is ez?????? Tactiek 4-2-3-1
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Khắc Thành probeert naar een medespeler te passen. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel. Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Platina SC 0:1

10e minuut.
Vragović passt de bal in één keer door. Menegardo rent richting de bal. Menegardo passt de bal met de wreef. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Khắc Thành met een sublieme pass. Vragović is nu in balbezit. Vragović met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Menegardo passt de bal met de wreef. Szramka is nu in balbezit. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Laps probeert de bal met de borst te controleren. Laps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Andritsos de bal. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps onderschept slim de pass. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cescolini speelt de bal door. Vragović is nu in balbezit. Vragović met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Platina SC 0:2

36e minuut.
Vragović probeert naar een medespeler te passen. Esgaib is nu in balbezit. Esgaib met een sublieme pass. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 72%, Platina SC 28%.
Maldini F.C - Platina SC 0:2

46e minuut.
Vragović speelt de bal door. Daar is Esgaib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esgaib passt de bal zonder na te denken. Daar is Laps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laps haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Arce met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka passt de bal met de wreef. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szramka passt de bal in één keer door. Khắc Thành is nu in balbezit. Laps maakt een afschuwelijke overtreding. Laps krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Szramka geeft een lange en hoge pass. Carambol is nu in balbezit. Laps onderschept slim de pass. Laps draait met de bal, schiet en ... Domingo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Platina SC 0:3

67e minuut.
Szramka speelt de bal door. Esgaib is nu in balbezit. Esgaib passt de bal in één keer door. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ... Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cescolini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paranghel met de inworp. Obal is nu in balbezit. Obal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Menegardo passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka geeft een hoge lob. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Platina SC 0:4

82e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Esgaib rent richting de bal. Obal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obal krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kotiranta rent richting de bal. Kotiranta passt de bal in één keer door. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 51%, Platina SC 49%.
Maldini F.C - Platina SC 0:4