Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morse United v2 ricky utd
451_defensive Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Groves rent richting de bal. Meredith onderschept slim de pass. Meredith schiet op doel. Gaitskell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morse United v2 - ricky utd 1:0

19e minuut.
Speed is nu in balbezit. Neumaier onderschept slim de pass. Neumaier probeert naar een medespeler te passen. Meredith rent richting de bal. Meredith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jeffries bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz onderschept slim de pass. Met opzet legt Legg zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Legg naar de kleedkamers voor een vroege douche. Spitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Spitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meredith is nu in balbezit. Meredith haalt uit met een fantastische trap. Groves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morse United v2 39%, ricky utd 61%.
Morse United v2 - ricky utd 1:0

48e minuut.
Vernet met een sublieme pass. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal met de wreef. Meredith rent richting de bal. Meredith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morse United v2 - ricky utd 2:0

53e minuut.
Vernet is nu in balbezit. Wilson onderschept slim de pass. Wilson met een sublieme pass. Loader rent richting de bal. Loader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Fletcher passt de bal in één keer door. Meredith rent richting de bal. Meredith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morse United v2 - ricky utd 3:0

70e minuut.
Law passt de bal zonder na te denken. Ács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács passt de bal met de wreef. Loader rent richting de bal. Loader schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Armett met een sublieme pass. Speed geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pletka de bal onder controle te krijgen. Jeffries bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffries draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fletcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fletcher de bal. Fletcher met een sublieme pass. Grygo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Morse United v2 - ricky utd 4:0

81e minuut.
Loader met een sublieme pass. Daar is Jeffries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grygo passt de bal zonder na te denken. Meredith is nu in balbezit. Neumaier is nu in balbezit. Meredith is nu in balbezit. Meredith haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morse United v2 38%, ricky utd 62%.
Morse United v2 - ricky utd 4:0