Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Town FC Enchanting Swifts
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunn onderschept slim de pass. Bunn passt de bal zonder na te denken. Amplett rent richting de bal. Amplett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Enchanting Swifts 1:0

25e minuut.
Earl onderschept slim de pass. Earl passt de bal in één keer door. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Enchanting Swifts 2:0

33e minuut.
Mounty bereikt de bal nog maar net als eerste. Woore onderschept slim de pass. Woore geeft een hoge lob. Bunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aizewood controleert de bal met de borst. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizewood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aizewood krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Edmunds met een snelle inworp. Aizewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizewood geeft de bal voor. Mounty is nu in balbezit. Mounty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Enchanting Swifts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 40%, Enchanting Swifts 60%.
Cardiff Town FC - Enchanting Swifts 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Aizewood de bal. Bunn verovert de bal door een tackle van achteren. Bunn passt de bal met de wreef. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Blower probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Aizewood verovert de bal door een tackle van achteren. Aizewood draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Humphreys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Edmunds met een sublieme pass. Blower rent richting de bal. Clarke onderschept slim de pass. Aizewood rent richting de bal. Aizewood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grove probeert naar een medespeler te passen. Amplett is nu in balbezit. De Vuglt bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett verovert de bal door een tackle van achteren. Amplett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 53%, Enchanting Swifts 47%.
Cardiff Town FC - Enchanting Swifts 2:1