Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrilling Foxes karoxg@gmali.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Foight met een harde bal richting middenveld. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy passt de bal zonder na te denken. Batts rent richting de bal. Batts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hodgson geeft een hoge lob. Seymour kopt de bal weg. Daar is Underwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batts onderschept slim de pass. Batts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Radford is nu in balbezit. Seymour onderschept slim de pass. Seymour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batts de bal. Batts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Foxes - karoxg@gmali.com 0:1

14e minuut.
Duffy passt de bal zonder na te denken. Gee is nu in balbezit. Gee speelt de bal door. Batts is nu in balbezit. Batts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Seymour onderschept slim de pass. Easter geeft de bal voor. Duffy speelt de bal door. Daar is Batts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fothergill heeft problemen om de bal te vangen. Fothergill met een sublieme pass. Batts heeft problemen om de bal te vangen. Batts draait met de bal, schiet en ... Willets probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jarvis passt de bal met de wreef. Orchard is nu in balbezit. Morgan is nu in balbezit. Orchard onderschept slim de pass. Orchard geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Willets probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Underwood geeft de bal voor. Nevill geeft een hoge lob. Batts kopt de bal weg. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Seymour rent richting de bal. Radford verovert de bal door een tackle van achteren. Radford speelt de bal door. Rendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fothergill passt de bal zonder na te denken. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts is nu in balbezit. Batts haalt uit met een fantastische trap. Cossens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Foxes - karoxg@gmali.com 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Foxes 70%, karoxg@gmali.com 30%.
Thrilling Foxes - karoxg@gmali.com 0:2

46e minuut.
Duffy passt de bal in één keer door. Orchard rent richting de bal. Morgan is nu in balbezit. Orchard onderschept slim de pass. Orchard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jarvis is nu in balbezit. Jarvis probeert naar een medespeler te passen. Rendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Foxes - karoxg@gmali.com 1:2

58e minuut.
Seymour bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour geeft de bal voor. Orchard kopt de bal weg. Batts is nu in balbezit. Batts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Radford rent richting de bal. Seymour bereikt de bal nog maar net als eerste. Radford schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radford krijgt een gele kaart. Seymour roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Seymour kan niet meer verder spelen. Earnshaw komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Foxes 46%, karoxg@gmali.com 54%.
Thrilling Foxes - karoxg@gmali.com 1:2