Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ungainly Sharks Borussia Munchenbadback
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ball is nu in balbezit. Dick is nu in balbezit. Dick passt de bal in één keer door. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Righton is nu in balbezit. Righton geeft een lange en hoge pass. Sheath rent richting de bal. Letheran verovert de bal door een tackle van achteren. Letheran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Righton onderschept slim de pass. Dick is nu in balbezit. Dick passt de bal in één keer door. Letheran heeft problemen om de bal te vangen. Letheran haalt uit met een fantastische trap. Buttery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dick passt de bal met de wreef. Collley is nu in balbezit. Beaufort onderschept slim de pass. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ungainly Sharks - Borussia Munchenbadback 0:1

27e minuut.
Borrowman speelt de bal door. Morris rent richting de bal. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris onderschept slim de pass. Morris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dick probeert naar een medespeler te passen. Buttery bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovey is nu in balbezit. Buttery onderschept slim de pass. Buttery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris passt de bal zonder na te denken. Buttery probeert naar een medespeler te passen. Beaufort rent richting de bal. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coupe geeft de bal voor. Righton kopt de bal weg. Hedgkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran verovert de bal door een tackle van achteren. Letheran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 40%, Borussia Munchenbadback 60%.
Ungainly Sharks - Borussia Munchenbadback 0:1

63e minuut.
Buttery is nu in balbezit. Buttery passt de bal met de wreef. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 45%, Borussia Munchenbadback 55%.
Ungainly Sharks - Borussia Munchenbadback 0:1