Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Maniacs Composed Horses
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Penncock de bal. Bowen is nu in balbezit. Bowen passt de bal zonder na te denken. Skelly is nu in balbezit. Skelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schepple kopt de bal weg. Gubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubb speelt de bal door. Smart rent richting de bal. Smart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Composed Horses 0:1

35e minuut.
Wiseman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baynon met een sublieme pass. Laffan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton onderschept slim de pass. Boulton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hidle met een harde bal richting middenveld. Brookes controleert de bal met de borst. Baynon maakt een afschuwelijke overtreding. Baynon krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Brookes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brookes met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Smart de bal. Martin rent richting de bal. Smart onderschept slim de pass. Smart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle speelt de bal door. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 55%, Composed Horses 45%.
Mighty Maniacs - Composed Horses 0:1

80e minuut.
Woodyat rent richting de bal. Woodyat geeft een hoge lob. Inworp. Penncock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gubb geeft een hoge lob. Hidle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 39%, Composed Horses 61%.
Mighty Maniacs - Composed Horses 0:1