Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karoxg@gmali.com Cardiff Town FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Easter is nu in balbezit. Seymour is nu in balbezit. Seymour geeft een lange en hoge pass. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Blower speelt de bal door. O`Hagan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hagan passt de bal zonder na te denken. Amplett is nu in balbezit. Amplett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bryant is nu in balbezit. Bryant probeert naar een medespeler te passen. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett draait met de bal, schiet en ... Foight maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nevill de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Humphreys trapt de bal weg van het doel. Yarnold rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Earl. Yarnold raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yarnold kan niet meer verder spelen. Fothergill komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 37%, Cardiff Town FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karoxg@gmali.com - Cardiff Town FC 0:0

50e minuut.
Lippett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orchard met een snelle inworp. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
O`Hagan passt de bal in één keer door. Fothergill bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill passt de bal met de wreef. Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Woore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woore geeft een hoge lob. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett haalt uit met een fantastische trap. Fisher heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fothergill passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duffy de bal. Duffy passt de bal in één keer door. Batts rent richting de bal. Batts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 50%, Cardiff Town FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karoxg@gmali.com - Cardiff Town FC 0:0