Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Swifts karoxg@gmali.com
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Batts draait met de bal, schiet en ... Earl heeft problemen om de bal te vangen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Niedzwiedzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - karoxg@gmali.com 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edmunds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aizewood geeft een hoge lob. Mounty is nu in balbezit. Mounty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchanting Swifts - karoxg@gmali.com 1:1

22e minuut.
Seymour speelt de bal door. Duffy is nu in balbezit. Duffy speelt de bal door. Batts rent richting de bal. Batts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aizewood speelt de bal door. Clarke rent richting de bal. Nevill onderschept slim de pass. Aizewood onderschept slim de pass. Aizewood draait met de bal, schiet en ... Paal! Clarke heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 37%, karoxg@gmali.com 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting Swifts - karoxg@gmali.com 1:1

59e minuut.
Duffy is nu in balbezit. Duffy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Groves de bal. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Aizewood heeft problemen om de bal te vangen. Clarke is nu in balbezit. Aizewood is nu in balbezit. Aizewood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Edmunds is nu in balbezit. Edmunds probeert naar een medespeler te passen. Blacker rent richting de bal. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Howell geeft de bal voor. Inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffy is nu in balbezit. Duffy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 47%, karoxg@gmali.com 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting Swifts - karoxg@gmali.com 1:1