Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Swifts Ungainly Sharks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Morris passt de bal zonder na te denken. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grove. Grove krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Barnes de bal. Barnes passt de bal met de wreef. Morris probeert naar een medespeler te passen. Letheran rent richting de bal. Letheran schiet op doel. Niedzwiedzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 0:1

11e minuut.
Morris kopt de bal weg. Letheran is nu in balbezit. De Vuglt verovert de bal door een tackle van achteren. Morris onderschept slim de pass. Morris haalt uit met een fantastische trap. Niedzwiedzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pattimore geeft een hoge lob. Edmunds rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ball. Ball krijgt een gele kaart. Edmunds is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grove met een snel genomen vrije trap. Clarke rent richting de bal. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 1:1

20e minuut.
Morris passt de bal met de wreef. Barnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aizewood. Aizewood krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris passt de bal zonder na te denken. Letheran is nu in balbezit. Letheran haalt uit met een fantastische trap. Niedzwiedzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 50%, Ungainly Sharks 50%.
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 1:2

48e minuut.
Collley kopt de bal weg. Groves heeft problemen om de bal te vangen. Breslin verovert de bal door een tackle van achteren. Aizewood verovert de bal door een tackle van achteren. Aizewood haalt uit met een fantastische trap. Parfitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Ball zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grove rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Morris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ball kopt de bal weg. Morris is nu in balbezit. Morris passt de bal zonder na te denken. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran schiet op doel. Niedzwiedzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 1:3

70e minuut.
De Vuglt geeft de bal voor. Dovey kan de bal niet met de borst controleren. Groves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dovey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dovey kan niet meer verder spelen. Fletcher komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Righton speelt de bal door. Groves rent richting de bal. Groves met een sublieme pass. Letheran is nu in balbezit. Letheran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 49%, Ungainly Sharks 51%.
Enchanting Swifts - Ungainly Sharks 1:3